Skip links

Κοτόπουλο με κρεμμύδια

Κοτόπουλο με κρεμμύδια

4 μερίδες

 

Συστατικά:

  • 4 στήθη κοτόπουλου
  • 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • 4 κόκκινα κρεμμύδια, κομμένα σε φέτες
  • 2 κουταλιές της σούπας ξύδι βαλσάμικο
  • 2 πρέζες ζάχαρη
  • 70 g σταφίδες
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

 

Οδηγίες:

  1. Σε μια κατσαρόλα, θερμαίνετε το λάδι. Προσθέτετε τα κρεμμύδια και τα μαγειρεύετε σε χαμηλή φωτιά για 30 λεπτά.
  2. Προσθέτετε το ξύδι, τη ζάχαρη και τις σταφίδες. Μαγειρεύετε για 10 λεπτά.
  3. Προσθέτετε αλάτι και πιπέρι, όσο επιθυμείτε.
  4. Τοποθετείτε το κοτόπουλο σε προθερμασμένη καυτή γκριλιέρα και το ψήνετε για 3 λεπτά από κάθε πλευρά.
  5. Σερβίρετε με ένα κουτάλι το μείγμα του κρεμμυδιού σε ένα πιάτο και το συνοδεύετε με το ψητό κοτόπουλο.

 

 

 

Επιστροφή