Skip links

Σαλάτα με αντίδια

Σαλάτα με αντίδια

4 μερίδες

 

Συστατικά:

  • 800 g σπανάκι baby
  • 4 βελγικά αντίδια, καθαρισμένα και κομμένα σε φέτες
  • 1 κονσέρβα (≈400 g) καρδιές φοίνικα, ξεπλυμένες, κομμένες κατά μήκος στη μέση και σε φέτες
  • 2 σφιχτά βραστά αυγά, κομμένα
  • 80 g κόκκινο κρεμμύδι, κομμένο σε λεπτές φέτες
  • 45 ml χυμό λεμονιού
  • 45 mL εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
  • 1 g αποξηραμένo εστραγκόν
  • 1 πρέζα αλάτι
  • Πιπέρι σε σκόνη

 

Οδηγίες:

  1. Σε ένα μεγάλο μπολ, χτυπάτε ελαφρά το χυμό λεμονιού, το λάδι, το εστραγκόν, το αλάτι και το πιπέρι.
  2. Προσθέτετε το σπανάκι, τα αντίδια, τις καρδιές του φοίνικα, τα αυγά και το κρεμμύδι και ανακατεύετε μέχρι να καλυφθούν με το μείγμα.

 

 

 

Επιστροφή